Talven makuja menu
Kermainen Porokeitto
Talon leipää
***
Madetta
Paistettua Suomalaista mateenfilettä, persilja voikastiketta, juureksia
ja sitruunaisia lapin puikulaperunoita.
***
Rikkaat Ritarit
Vaniljajäätelön ja marjojen kera.
Menu torinranta
Siika Ceviche
Tuoretta siikaa, korianteria kypsennetty limeöljyssä. Juureslastujen kera.
**
Poro Wallenberg
Suomalaista poroa Utsjoen Lumiporo farmilta. Tarjoillaan perinteisesti sokeripuolukoiden,
herneiden ja lapin puikulamuusin kera.
**
Suklaa fondant
Vadelma melbaa
Menu Blinit
Kermainen lohikeitto
vasta paistettua leipää.
**
2 * Bliniä
Happamasta tattaritaikinasta tehty ja voissa paistettut blinit.
Tarjoillaan siianmädin ja palvatun poronpaistin kera. Lisukkeena sipulia,
suolakurkkua ja smetanaa.
**
Oulun suklaakonvehdit
Terva, tyrni ja salmiakki makuina.
Ma- To 16.00- 22.00
Pe 16.00 – 23/ 24.00
La 14.00 – 23/ 24.00
Su 14.00 – 22.00
Myyntipalvelu on avoinna arkipäivinä, kello 10 – 20, varaa oma pöytäsi ajoissa!
Peruuttamattomista varauksista perimme korvauksen, pöytävaraus 100€ ja kapinettivarauksista 500€.